NO MORE Live in Athens + HUMAN PUPPETS + GOTH.GR PARTY 9/10

High Voltage + Goth.gr + Minipops Appreciation Society Proudly Presents :

NO MORE Live in Athens

ΠαρασκευÞ 9 Οκτωβρßου 2009 – Sin City Club

+ Support : Human Puppets

+ Goth.gr Aftershow Party

¿ρα Ýναρξης: 21:00
ΤιμÞ εισιτηρßου: 15 euro
* ΔωρεÜν εßσοδο στο aftershow party με το εισιτÞριο του live


Active Image


Goth.gr Aftershow party

¿ρα Ýναρξης Aftershow party : 24:00
ΤιμÞ εισιτηρßου aftershow party : 10 euro (1 beer inc.)
* ΔωρεÜν εßσοδο στο aftershow party με το εισιτÞριο του live

 

Active Image

 

Djs Line up : Antonis S. (aka KernelPanic, Goth.gr), VaMMpiTreLLa(Free Radio), The Venus Shrine, Death Rock Greece Team, Ribeiro, DominicaChaotica (Goth.gr), SonOfNothing (Goth.gr)

Music : Darkwave, New Wave, Minimal, Old School Industrial, EBM and more…

Sin City Club
ΘεμιστοκλÝους & ΓαμβÝτα 5, Πλατεßα ΚÜνιγγος, ΑθÞνα
Πρüσβαση : Μετρü – ΣτÜση Ομüνοιας
www.sincityclub.gr
[email protected]


NO MORE

Οι θρυλικοß NO MORE σχηματßστηκαν το καλοκαßρι του 1979 απü τους Andy Schwarz (φωνητικÜ, κιθÜρα, μπÜσο), Tina Sanudakura (synthesizers), Christian Darc (ντραμς, φωνητικÜ) και Thomas Welz (μπÜσο, φωνητικÜ) στο Kiel, μßα παραθαλÜσσια πüλη στη Βüρεια Γερμανßα.

ΜετÜ την κυκλοφορßα του 10" mini-LP, A ROSE IS A ROSE, οι NO MORE αποφÜσισαν να αλλÜξουν το μουσικü ýφος τους σε Ýνα μεßγμα dark wave με ανατολßτικα στοιχεßα. Οι NO MORE αποφÜσισαν να ακολουθÞσουν ο καθÝνας το δικü του δρüμο το 1986, λßγο μετÜ την ολοκλÞρωση του LP τους, HYSTERIA. Στο τÝλος του 2006, οι Andy Schwarz και Tina Sanudakura κυκλοφüρησαν το REMAKE/REMODEL, Ýνα CD που φιλοξενεß üχι μüνο μßα ποικιλßα απü διαφορετικÝς εκδοχÝς και remixes του SUICIDE COMMANDO, αλλÜ και νÝα κομμÜτια και mash-ups. ΑδÝσμευτο απü κÜθε μουσικü εßδος και σκηνÞ, χωρßς εμμονÝς και προσδοκßες, το REMAKE/REMODEL εßναι η ανεπßσημη βιογραφßα της μπÜντας.

Οι NO MORE εσκεμμÝνα επιστρÝφουν στο no-fidelity, στο D.I.Y. και στη νοοτροπßα "δεν ενδιαφÝρομαι (για üσους δεν ενδιαφÝρονται)", θυμßζοντας στο κοινü τους την παρουσßασÞ τους, το 1982, απü το NME, üπου οι NO MORE περιγρÜφονταν ως " τρεις νεαροß Γερμανοß που μοιÜζουν σαν να Ýχουν ξεφýγει απü το Üλμπουμ BERLIN του LOU REED".

Τþρα εßναι η στιγμÞ για το επüμενο βÞμα: οι NO MORE (το ντουÝτο Tina Sanudakura και Andy Schwarz) ανεβαßνουν ξανÜ στη σκηνÞ, με Ýνα συναρπαστικü σετ παλαιþν και νÝων κομματιþν.


25 χρüνια “Suicide Commando”

Απü το πρþιμο (No)Wave στο Dark/Gothic Underground, απü το EBM μÝσω τουTechno στο Electroclash – και πßσω!

Το1981, η γερμανικÞ μπÜντα NO MORE γνþρισε επιτυχßα στην underground σκηνÞ με το hit SUICIDE COMMANDO, το οποßο στα επüμενα χρüνια Ýγινε διεθνþς γνωστü, ανεξÜρτητα απü μουσικü εßδος και σκηνÞ.

Εßτε στο New Yorker Limelight εßτε σε κÜποια indie disco στη Γερμανßα, στο Love Parade του Βερολßνου Þ στο soundtrack της ταινßας "Dirty Handz", το SUICIDE COMMANDO ακουγüταν παντοý και τελικÜ Ýγινε περιζÞτητο απü τους επßδοξους remixers.

ΧÜρη στην ερμηνεßα του απü τους DJ Hell και Echopark, το SUICIDE COMMANDO εßναι σÞμερα τüσο επßκαιρο üσο και 25 χρüνια πριν.

"¸να τραγοýδι που αρνεßται να πεθÜνει. Λßγα χρüνια αφüτου το ηχογρÜφησαν εκεßνοι οι Γερμανοß, εξαπλþνεται σαν ιüς, για να καταστεß cult classic. Ο ιüς συνεχßζει να εξαπλþνεται ακüμη και σÞμερα." – Optimo, UK (www.optimo.co.uk)

Links:
www.no-more-remake-remodel.com
www.suicide-commando-the-song.de
http://www.myspace.com/nomoreremakeremodel


Human Puppets

Οι Human Puppets δημιουργÞθηκαν το 2002 απü τους ΣτÜθη Λεοντιαδη. και Νßκο ΚαπαντζÜκη. Στις αρχÝς του 2005 κυκλοφüρησε το πρþτο τους, ομþνυμο, Ε.P απü τη γερμανικÞ εταιρßα Kernkrach. Η αποδοχÞ του κοινοý Þταν εντυπωσιακÞ με αποτÝλεσμα το group να εμφανιστεß δýο συνεχüμενες χρονιÝς (2005 και 2006), ως headliner, στο minimal festival, Electrosmog, στη Γερμανßα. ¸χουν πραγματοποιÞσει πολλÝς ζωντανÝς εμφανßσεις και στην ΕλλÜδα, απü τις οποßες ξεχωρßζει η support εμφÜνιση τους στο live των Fall στη Θεσσαλονßκη, ενþ τραγοýδια τους Ýχουν περιληφθεß σε δýο συλλογÝς οι οποßες κυκλοφüρησαν σε μορφÞ κασσÝτας ( Geisteskrank, Pisse am Elektrozaun).

Η κυκλοφορßα του L.P τους, “Future from the Past”, γνþρισε μεγÜλη επιτυχßα σε üλη την Ευρþπη. Πρüκειται για Ýνα αγγλüφωνο minimal/new wave album, εμπνευσμÝνο απü την τεχνολογßα, τη μοναξιÜ, τα βασανιστικÜ συναισθÞματα, τα χορευτικÜ παραληρÞματα και τα σκοτεινüτερα üνειρα, üπως αυτÜ «ντýνονται» απü αναλογικοýς Þχους vintage ρωσικων synths. Ακολοýθησε ως κυκλοφορßα-Ýκπληξη Ýνα 7” υπü το üνομα Plexiglas, στη σýνθεση των οποßων Þρθε να προστεθεß και ο ßδιος ο δημιουργüς της Kernkrach, τραγουδþντας στα γερμανικÜ. Τελευταßα κυκλοφορßα εßναι το DVD που περιÝχει τη ζωντανÞ εμφÜνιση του 2005 στη Γερμανßα. Με τους Human Puppets τα φαντÜσματα των Suicide, Cabaret Voltaire, και Normal ζωντανεýουν μÝσα απü αυτü το album και ξαναπÝφτουν Þσυχα για ýπνο, ξÝροντας πως ü,τι Üφησαν πßσω τους βρßσκεται σε καλÜ χÝρια.

Links :
http://www.myspace.com/humanpuppets

Goth.gr
To Goth.gr εßναι Ýνα μη κερδοσκοπικü, ελληνüφωνο forum-site για Gothic, Neo Folk, Dark Wave, EBM, Electro, Synthpop και Ιndustrial μουσικÞ. To forum ξεκßνησε τον ΙανουÜριο του 2007 και μÝσα σε 2 χρüνια κατÜφερε να γßνει Ýνα απü τα δημοφιλÝστερα sites του χþρου .
Σκοπüς του Goth.gr εßναι η προþθηση της σχετικÞς μουσικÞς, η ενημÝρωση και η ανταλλαγÞ απüψεων και ιδεþν μεταξý των μελþν του και η προβολÞ της ΕλληνικÞς Gothic-Dark σκηνÞς. To Goth.gr φιλοδοξεß να συνεχßσει να αποτελεß σημεßο αναφορÜς στο χþρο, παρÝχοντας Ýνα βÞμα διαλüγου, ανταλλαγÞς ιδεþν και ενημÝρωσης.

Links :
www.goth.gr
www.myspace.gr/gothgr

Email : [email protected]