Make EBM Great Again – EBM.gr “20 years later” Reunion Party

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023
EBM.GR “20 years later” REUNION PARTY

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023
EBM.GR “20 years later” REUNION PARTY (2003-2023)

DEATHDISCO
Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ / ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Μήπως είσαι από αυτούς/ες που όταν ακούνε τη φράση “δέκα τρία χρόνια πριν” πάει το μυαλό τους στο έτος 2000; Άκου να δεις! You are not alone! 13 χρόνια πριν λοιπόν ήταν το έτος 2010 και από τότε συνέβησαν πολλά. Τόσα πολλά συνέβησαν, που η τεχνητή νοημοσύνη έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που φοβόμαστε ότι σε λίγο καιρό θα μας κυβερνάει. Οπότε και εμείς τι κάναμε; Της ζητήσαμε να ετοιμάσει ένα κείμενο για το event που ετοιμάζουμε στις 29 Δεκεμβρίου του 2023:

“Eτοιμαστείτε για ένα ταξίδι στη χρυσή εποχή της σκοτεινής εναλλακτικής ηλεκτρονικής μουσικής, καθώς το EBM.GR “20 years later” REUNION PARTY έρχεται στο club Death Disco στις 29 Δεκεμβρίου 2023. Ενώνοντας παλιούς και νέους λάτρεις της EBM (Electronic Body Music), της Synthpop, του Darkwave και άλλων συναφών ειδών μουσικής, αυτό το event υπόσχεται να ξυπνήσει τις αναμνήσεις και να δημιουργήσει νέες στιγμές εκστατικής ενέργειας. Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία σε έναν κλασικό πλέον χώρο της Αθηναϊκής σκηνής, γνωστό για την ανεξάντλητη του ενέργεια και τα μοναδικά events. Ελάτε να ανακαλύψουμε ξανά μαζί το παρελθόν και να φέρουμε την EBM στο προσκήνιο όπως ποτέ άλλοτε! Οι πόρτες ανοίγουν στις 12.00 για να ακολουθήσει μια έκρηξη ηλεκτρονικών ρυθμών που θα σας ταξιδέψουν στις παλιές καλές εποχές!!! ”

Κάποιοι/ες από εμάς θα βρεθούμε πιο νωρίς (δεν σας λέμε που), εσείς όμως ελάτε για να διασκεδάσουμε όπως παλιά όσο υπάρχουν άνθρωποι πίσω από τα decks και όχι μηχανές. Τα λέμε στην πίστα του Death Disco!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 24:00
Είσοδος 8€ με μπύρα