This is my Wave – Gothic – Folk BATTLEFIELD @ Dark Sun club 21/5/2010

To club Dark Sun φέτος κλείνει 15 χρόνια παρουσίας στα σκοτεινά δρώμενα της πόλης και το γιορτάζει προγραμματίζοντας πάρτυ για όλη τη χρονιά!

Πρώτο πάρτυ:

 

 

Παρασκευή 21 Μαΐου
THIS IS MY
Wave – gothic – folk
BATTLEFIELD

Τη Παρασκευή 21 Μαΐου , μερικοί από τους σπουδαιότερους dj’s της αθηναϊκής gothic σκηνής δίνουν το παρόν και καταλαμβάνουν τα πλατό του club Dark Sun. 8 dj’s που ανά καιρούς καταλαμβάνουν τα dj booths σε διάφορες γωνιές της πόλης, σε sets που θα καλύψουν όλα τα ρεύματα του παρόντος και του παρελθόντος της wave – folk – gothic σκηνής!

Ο Σπύρος Στεφανάτος (rebound, carousel κ.α.), ο Panos Dread με τον Γιώργο Σκίτσα (Poquito, carousel, bat city κ.α.), o Manos K. (dada, mani deum κ.α.), ο Θανάσης Δανιάς (darkcell, second skin κ.α.), ο Γιώργος Μοραΐτης (carousel, skull bar κ.α. ) και οι resident dj’s του Dark Sun Γιώργος Δρίβας και Λεωνίδας Σκιαδάς θα έχουν από 60″ στη διάθεσή τους για να αναπτύξουν την άποψή τους περί wave – folk – gothic μουσικής.

8 διαφορετικά dj sets, 8 διαφορετικές προτάσεις στην μουσική με κοινό σημείο αναφοράς τα σκοτεινά 80’s. Από post punk και old school industrial μέχρι new wave και gothic rock, και από apocalyptic folk και batcave μέχρι minimal και dark wave.

Παρασκευή 21 Μαΐου, η αφρόκρεμα των ελλήνων gothic dj’s συναντιέται στο club Dark Sun που φέτος γιορτάζει 15 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αθηναϊκή dark alternative σκηνή!
Stay tuned for more events!