Torture Garden @ Gagarin Live 205 Full Program & Info

To Torture Garden ύστερα από 4 επισκέψεις στην Αθήνα (club Underworld Ιανουάριος 2006-sold out, Gagarin, Νοέμβριος 2006:1000 άτομα, Δεκεμβριος 2007: 900 άτομα και  Second Skin Club Φεβρουάριος 2009: 1100 άτομα/διήμερο sold out) έχει πια εδραιωθεί στη συνείδηση του ψαγμένου clubber, ως ένα από τα μεγαλύτερα, ιδιαίτερα και ξεχωριστά events της πόλης. Παρουσίασε σε ένα μεγαλύτερο κοινό την όλη fetish κουλτούρα, η επιτυχία του έκανε κάποιους να προσπαθήσουν να το αντιγράψουν, αλλά  το σίγουρο είναι ότι το TG είναι το real thing και σίγουρα το πιο προχωρημένο και ιδιαίτερο που συμβαίνει στην Αθήνα.

Τα ανοιχτόμυαλα ελληνικά περιοδικά και εφημερίδες, έγραψαν δεκάδες σελίδες για το Torture Garden και μερικά έδωσαν μέχρι και το εξώφυλλό τους. Και όχι άδικα. Το concept του TG έχει ταξιδέψει στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου (Τokyo, Μόσχα, Los Angeles,Παρίσι, Νέα Υόρκη,Τορόντο, Ρώμη, Portland, Lyon και φυσικά Αθήνα για πέμπτη φορά πια!) και συνδυάζει καινούρια cutting edge μουσική  με performances και shows που ξεκινούν από soft burlesque shows (με μία δόση βερολινέζικου καμπαρέ) και φτάνουν σε extreme fetish performances και body suspension shows. Και όλα αυτά στον ίδιο χώρο, αλλά σε διαφορετικά rooms.
Για την ιστορία, να πούμε πως το Torture Garden ξεκίνησε το 1990 στο Λονδίνο, από τους David TG και Allen TG, με σκοπό να αλλάξει το clubbing όπως το ξέραμε. Και τα κατάφερε! Κάθε μήνα  επιλέγει και διαφορετικό χώρο για να κάνει τα events του στο Λονδίνο ανάλογα με τις ανάγκες της παραγωγής. Γι αυτό και θα το δείτε από clubs 1000 ατόμων, μέχρι το διάσημο χώρο συναυλιών Brixton Academy (χωρητικότητας 4200 ατόμων)!

Φέτος και μετά (και παρά) τον περσινό διήμερο sold out θρίαμβο στο Second Skin, επιστρέφουμε στο Gagarin 205 για ακόμα μεγαλύτερη άνεση χώρου για όλους, αλλά και για μπορέσει  το Fire Tusk Pain Proof Circus  να έχει όλη την άνεση μίας πραγματικά μεγάλης σκηνής. Στο main stage του Gagarin θα γίνουν όλα τα international shows και το fashion show (περισσότερες λεπτομέρειες για τα shows στη σελίδα 2) , ενώ ο εξώστης μεταμορφώνεται ξανά σε Dungeon και τον καταλαμβάνει σύσσωμη η ελληνική BDSM κοινότητα, σε ένα χώρο που διαμορφώσαμε με «παιχνίδια» , μηχανές και εργαλεία (που μας τα προμήθευσε το πιο προχωρημένο sex shop, το Erosart) και θα είναι ένα έτοιμο playroom.

Τώρα για το μουσικό μέρος του event, o Allen TG θα μας ξετινάξει για άλλη μια φορά με τις Electro/Hard Dance επιλογές του, ο resident dj του Second Skin Club,Γιώργος Φακίνος με Kinky Electro, EBM & Aggrotech και ο guest dj Christos B με ένα set που σίγουρα θα σας ταρακουνήσει.
Μόλις τελειώσουν όλα τα shows και τα dj sets θα υπάρξει after party στο club Second Skin (Κωνσταντινουπόλεως 78 & Ιερά Οδός, Γκάζι) όπου θα έχετε δωρεάν είσοδο αν δείξετε το εισιτήριο του Torture Garden! Στο after party, οι djs που έπαιξαν στο TG λίγη ώρα πριν, θα συνεχίσουν το πάρτυ μέχρι πολύ αργά!
Το πιο ιδιαίτερο ετήσιο πάρτυ της πόλης είναι και πάλι εδώ και σας περιμένει ξανά να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας!

TORTURE GARDEN IN ATHENS

SATURDAY THE 20TH OF MARCH AT GAGARIN 205 (address, phone etc)

Price: 20 euros (presale- no drink included)
25 euros (doors- no drink included)

Time: 23.30- 6.00 am
After party at Second Skin Club (address) (6.00am-11.00 pm)

FREE ENTRY TO THE AFTER PARTY ONLY IF YOU SHOW THE GAGARIN TORTURE GARDEN TICKET!

ENTRY TO THE DUNGEON STRICTLY WITH DRESSCODE OR WITH WRISTBANDS.

Suggested dress code: Fetish, Burlesque, PVC, Latex, Leather, Black, Gothic, Fantasy, Moulin Rouge, Venice Carnival Masks, Body Art, Drag, Uniforms, Medical, Theatrical, Cyber, Retro, Porno, Cutting Edge Couture Fashion, Cabaret…

More info: www.torturegarden.com
www.gagarin205.gr

 

TORTURE GARDEN IN ATHENS, MARCH 20, AT GAGARIN 205. RUNNING ORDER:

DOORS: 23.30

MAIN STAGE:

23.30: DJ CHRISTOS B
00.30: JON JOHN INSTALLATION
00.45: CHRISTOS B
1.10: LOLA + VANADIO (KINKY SHOW)
1.30: DJ GEORGE FAKINOS
1.45: LAZLO (TRANSGENDER SHOW)
2.00: DJ GEORGE FAKINOS
2.15: JON JOHN LOVE TO LOVE SHOW
2.30: DJ: GEORGE FAKINOS
3.00: TG FASHION SHOW
3.20: DJ: ALLEN TG
3.30: MALEFICENT & ESINEM (BALLET MEETS BONDAGE)
3.45: ALLEN TG
4.00: THE FIRE TUSK PAIN PROOF CIRCUS ( MOTORBIKES, BED OF NAILS, CHAINSAWS, FREAKSHOW + WORLD’S PREMIERE OF A BRAND NEW SHOW!)
4.30 –5.30: ALLEN TG

GO GO DANCERS: INI THE DOLL + WHIPPY: 1.30, 2.30, 3.15

DUNGEON SESSIONS AT 12.50, 2.00, 3.15, 4.30 BY DUNGEON MASTER APOLLYON, DUNGEON MISTRESS ANGEL 7, OMEGA RED AKA ALEXIS D, ISABELLE & JACQUELINE.

AFTER PARTY AT SECOND SKIN CLUB (KONSTANTINOUPOLEOS 78 & IERA ODOS, GAZI). FREE ENTRY IF YOU SHOW THE GAGARIN TG TICKET, 10 EUROS IF YOU DON’T.
AFTER PARTY DJS: ALLEN TG, GEORGE FAKINOS, CHRISTOS B

SECOND SKIN AFTER PARTY: 6- 11 am

GAGARIN 205: LIOSION 205

HURRY UP FOR 500 LIMITED PRESALE TICKETS AT THE PRIVILEGED PRICE OF 20 EUROS. IF YOU DECIDE TO BUY AT GAGARIN DOORS THE DAY OF TG, THEN PRICE WILL BE 25 EUROS.

A taste of The Fire Tusk Pain Proof Circus: http://www.youtube.com/watch?v=iutHv0UT_ZM

A taste of Maleficent Martini’s Ballet Meets Bondage: http://www.youtube.com/watch?v=TgbSW5S6TYE