Grendel live Friday 3/10 @ Texas Necropolis Club

Η ομÜδα που βρßσκεται πßσω απü τη ΣαββατιÜτικη residency του πιü αγαπημÝνου underground club της πüλης, η ομÜδα του Club Underworld (Front Of House Promotion + www.Goth.gr), παρουσιÜζει με υπερηφÜνια τους :

GRENDEL σε Ýνα μεγÜλο DOUBLE EVENT :

α) ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ TEXAS – NECROPOLIS,
(ΠαρασκευÞ 3 Οκτωβρßου),
β ) ΣΕ SPECIAL DJ SET την επüμενη νýχτα – CLUB UNDERWORLD,
(ΣÜββατο 4 Οκτωβρßου).
Το complete line up του live concert Ýχει ως εξÞς  :

GRENDEL (NL)

CHILD FROM THE CRYPT (GR)

GAS MASKET LESTAT (GR)

Αναλυτικü δελτßο τýπου :

Το νÝο και ανακαινισμÝνο club Underworld σε μια προσπÜθεια να ευχαριστÞσει τους νÝους και παλαιüτερους φßλους και οπαδοýς, αλλÜ κυρßως üσους πßστεψαν στο σκοπü και την πετυχημÝνη πορεßα του απü την πρþτη μÝρα λειτουργßας μÝχρι σÞμερα διοργανωνει να διÞμερο double event.

Ειδικοτερα, το LIVE θα περιλαμβανει :
a) : τη ζωντανη εμφανιση των : “GRENDEL”
Οι Grendel δημιουργηθηκαν ως συγκροτημα το 1997. Πηγη εμπνευσης για το ονομα τους αποτελεσε η Ελληνικη Μυθολογια.
Εκρηκτικα beats – αριστες ενορχηστρωσεις – δυναμικη παρουσια στη σκηνη ειναι λιγοι μονο απο τους λογους που αποτελουν το μυστικο της επιτυχιας τους. Στη μουσικη βιομηχανια  εμφανιστηκαν το 2000 oταν υπεγραψαν στη Γερμανικη δισκογραφικη Noitekk – Black Rain Records για το cd “Inhumae Amusement”που περιειχε το international dance floor hit : “Strangers’’.
To 2002 επαναλαμβανουν το εγχειρημα για να καθιερωσουν τη θεση τους στην παγκοσμια EBM / industrial σκηνη με το καταπληκτικο "End of Ages EP", που ο μουσικος τυπος λατρευει και ακολουθει μεγαλυτερη επιτυχια με το ομονυμο track, αλλα και τα πολυ δυνατα "Catastrophe" και "Noisome", καθως και  remixes απο πολυ αξιολογα συγκροτηματα του χωρου οπως :  Feindflug, Arzt+Pfusch,  God Module.
Το 2003, οι Grendel επιστρεφουν με το δεýτερο full-length cd, με τιτλο : "Prescription : Medicide". Η κυκλοφορια αυτη κερδιζει τον τιτλο του album of the month για τα περιοδικα Zillo και Orkus, ενω παραλληλα μενει στο Νο 1 των underground charts παγκοσμιως για αρκετες εβδομαδες.
Σε συνÝχεια της πορεßας τους προς την κορυφη,  το 2005 ηχογραφουν το “Soilbleed” ep, που τους εκτοξευει ακομα πιο ψηλα στα charts, αλλα και στην εκτιμηση των απανταχου club / radio dj’s αφου τo track “Soilbleed” – καθως και η διασκευη του πασιγνωστου “Zombie Nation” – δεν λειπουν (οχι αδικα) απο κανενα σχεδον dj set σε Ελλαδα, Ευρωπη και Αμερικη.
Για να μη μακρυγοροýμε üμως, το κερασÜκι στην τοýρτα της industrial καταιγßδας που ονομÜζεται Grendel, εßναι η πιο πρüσφατη κυκλοφορßα τους με τßτλο :
‘’HARSH GENERATION’’ … Hate this …Harsh Generation, Dirty …ΕνδεικτικÜ μüνο θα αναφÝρουμε μερικοýς τßτλους απü το album αυτü επειδÞ γνωρßζουμε οτι τα αγαπÜτε, τα καθιερþσατε ως τα απüλυτα Dancefloor Club Hits …και τþρα Þρθε η þρα να τα ακοýσουμε ζωντανÜ στην ΑθÞνα !!

Support act για τους Ολλανδοýς Grendel θα κÜνει με το project του το αγαπημÝνο παιδß της εγχþριας industrial σκηνÞς :
‘CHILD FROM THE CRYPT’ με την ξεχωριστÞ του παρουσßα και την εντυπωσιακÜ ποιοτικÞ του industrial μουσικÞ.

Περισσüτερες πληροφορßες / contact :
www.myspace.com/thechildfromthecrypt 
Ενþ opening στη βραδιÜ θα κÜνει το αγαπημÝνο project :
‘GAS MASKED LESTAT’,  με experimental, dark ambient, minimal harsh / electro Þχους και αποσπÜσματα απü προσωπικÜ του albums, αλλÜ και συνεργασßες με κορυφαßα underground σχÞματα.
Περισσüτερες πληροφορßες / contact : www.myspace.com/gasmaskedlestat 

Λßγα λüγια για το DJ SET και το βρÜδυ του ΣΑΒΒΑΤΟΥ στο CLUB UNDERWORLD :

Εκτüς απü τους resident Dj’s George P.  και Antonis S (aka Kernel Panic) (γνωστοýς και μÞ εξαιρετÝους στα decks) και τις Ýμπειρες Fetish Dancers Zirconia-Starfighter και Marizeta (στο ειδικÜ σχεδιασμÝνο  dancing booth), το μουσικü τμÞμα καλýπτει ακüμα η dj team των Grendel … που αλλιþς μεταφρÜζεται σε : 

DJ VLRK (NL)
Ειναι ο εγκεφαλος πισω απο το συγκροτημα των Grendel, Τα Dj sets του ειναι γνωστα σε ολο τον κοσμο, και ειναι απο τους λιγους που μπορουν να δηλωνουν με υπερηφανια πως εχουν περασει απο τα decks των κορυφαιων clubs της Γερμανιας ,Αμερικης, Πολωνιας  κ.α.

Dj Antimatter (US)
ΝτρÜμερ στο συγκρüτημα των Grendel, αλλα και ex-resident dj στα παγκοσμßου φÞμης Infirmary και Das Bunker (Los Angeles,USA) με dj sets σε σημαντικα clubs Πολωνιας–Δανιας–Μεξικου και αλλων χωρων.

ΠαρÜλληλα, media χορηγüς στο event εßναι το : www.electrowelt.gr
To νÝο Goth/Industrial/EBM   portal-on line community της πολης, οπου μπορειτε να συνδεθητε κι’εσεις για να ενημερωθειτε για τα τελευταια μουσικα νεα και events στην Αθηναικη νυχτα και τον κοσμο, να μαθετε τα νεοτερα της dark – alternative σκηνης, να ανταλλÜξετε ιδÝες με Üλλους χρÞστες, και τελος να εχετε προσβαση σε photo gallery απο local past events / festivals του εξωτερικοý, και βÝβαια αναλυτικες κριτικες, συνεντευξεις και αρκετÜ Üλλα. 
Σ.σ : αν υστερα απο ολα αυτα εχετε την εντυπωση πως κατι ακομα λειπει απο το ιδανικο portal – community oπως το φανταζεστε εσεις, η γνωμη σας ειναι καλοδεχουμενη και καθε ιδεα θα λειφθει σοβαρα υπ’οψιν στο : [email protected].
(Δυστυχþς πρßν απü λßγες μÝρες το site Ýπεσε θýμα hacking, και για το λüγο αυτü ξανασυντÜσσεται καθþς μιλÜμε, Üρα η τελικÞ του μορφÞ απÝχει πολý απü αυτü που θα δεßτε για την þρα)

                                                      ———————————–
Την ΠαρασκευÞ 3 Οκτωβρßου θα εßμαστε λοιπüν üλοι εκεß, στo club TEXAS NECROPOLIS, και το ΣÜββατο στο CLUB UNDERWORLD για να απολαýσουμε Ýνα απü τα ηγετικÜ συγκροτÞματα στο χþρο του industrial / EBM, να γνωρßσουμε τα μÝλη του απü κοντÜ και φυσικÜ για να χορÝψουμε μεχρι τελικÞς πτþσης κατω απο τους ηλεκτονικοýς ρυθμοýς Ýμπειρων και καταξιομÝνων dj.

* Η προγραμματισμÝνη εμφÜνιση των Reaper δυστυχþς αναβλÞθηκε λüγω ασθÝνειας. H νÝα ημερομηνßα θα ανακοινωθεß σýντομα.
ΕισιτÞρια προς 17 ευρþ για το live θα διατßθενται μüνο στην εισοδο του club Τexas Necropolis, Θεμιστοκλεους & Γαμβετα, πλατεια Κανιγγος.
Ωρα Ýναρξης : 21.30

 

Active Image