Spookshow@Club Underworld: Japan Rope Bondage Demonstration show by AMRITA + Live Singing, May 16th

FRIDAY MAY 16 AT UNDERWORLD:

SPOOKSHOW PRESENTS JAPAN ROPE BONDAGE DEMONSTRATION SHOW BY AMRITA (JAPAN) + LIVE SINGING

DJ: GEORGE FAKINOS

Το μηνιαßο event-θεσμüς του αθηναúκοý alternative clubbing εßναι και πÜλι εδþ, συνδυÜζοντας χρüνια τþρα, την πιο cutting edge μουσικÞ, με shows απü αναγνωρισμÝνους international fetish performers.
Την ΠαρασκευÞ 16 ΜαÀου, καλεσμÝνη του Γιþργου Φακßνου  θα εßναι η γιαπωνÝζα Amrita, η οποßα θα δεßξει στο κοινü την τÝχνη του bondage και θα μας τραγουδÞσει τα τραγοýδια της  ζωντανÜ (η Amrita εκτüς απü  bondage performer,mistress και dominatrix , Ýχει το group Amrta Magenta με γιαπωνÝζικο στßχο) .
 
No Image
To show της Amrita θα χωριστεß σε δýο μÝρη: Στο πρþτο μÝρος θα τραγουδÞσει ζωντανÜ,ενþ ταυτüχρονα θα δÝνει με τον γιαπωνÝζικο τρüπο (shibari bondage) την «βοηθü» της (και δεν θα εßναι το μüνο που θα της κÜνει). Το δεýτερο μÝρος  θα εßναι πιο interactive, καθþς üποιος Þ üποια θÝλει απü το κοινü,  μπορεß να ανÝβει στη σκηνÞ του Underworld και η Amrita θα του/της χαρßσει μßα μοναδικÞ bondage εμπειρßα.
¼λη τη διÜρκεια της νýχτας , ο Γιþργος Φακßνος θα παßζει τις electro/industral/ebm/techno body music/power noise/gabber μουσικÝς του.
Να εßστε εκεß για να βιþσετε μια μοναδικÞ Japan bondage experience…

PRICE: 10 EUROS (Includes 1 beer)
DOORS: 00.00

UNDERWORLD: 5 Gamveta street& Themistokleous

 
www.underworldclub.gr
www.tokyomistress.com
www.myspace.com/georgefakinos

No Image