DeathDisco: το καινούργιο new wave club της πόλης!

Join the DeathDisco society!

 
 DEATHDISCO
Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

To DeathDisco είναι το καινούργιο new wave club της πόλης! Βρίσκεται σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει η Μέκκα του εναλλακτικού clubbing, το Ψυρρή, μόλις 100 μέτρα από το σταθμό του Θησείου και στεγάζεται σε ένα διώροφο κτίριο εντυπωσιακής minimal / industrial αισθητικής. “Το εγχείρημα ανήκει στο Λεωνίδα Σκιαδά, παλαίμαχο DJ και promoter της αθηναϊκής dark wave σκηνής. Ως club το «DeathDisco» θα ακούει τα Σαββατόβραδα new wave και alternative ήχους από τα 80s μέχρι σήμερα, ενώ τις Παρασκευές θα γίνονται και θεματικά parties με αφιερώματα σε συγκροτήματα ή σε στοχευμένα μουσικά είδη. Το «DeathDisco» ανοίγει προς το παρόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο ενώ σχεδιάζει να μπει σε πλήρη τροχιά λειτουργίας στα μέσα προς τέλη Ιανουαρίου. – Αθηνόραμα”

 

Σάββατο 12 Ιανουαρίου
join the DEATHDISCO society


Κάθε Σάββατο τo DeathDisco δείχνει την αγάπη του για τα 80”s! Κάθε Σάββατο το DeathDisco αναζητά τους πιο ενδιαφέροντες νέους ήχους της εναλλακτικής μουσικής!
Κάθε Σάββατο το DeathDisco διοργανώνει ένα πάρτι με τα καλύτερα new wave, 80’s, post punk, minimal, indie, gothic, electro τραγούδια από τα τέλη των 70’s μέχρι και σήμερα!

Step inside and join the DeathDisco society!

DEATHDISCO
Dj’s: Leo Skiadas + Jeremy
Είσοδος 5€ (με μπύρα/κρασί) +2€ για ποτό
Από το δεύτερο ποτό / μπύρα οι τιμές διαμορφώνονται σε 6€/4€ αντίστοιχα.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00, το εισιτήριο εισόδου ξεκινάει στις 24:00.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου
THE CURE party

Τη Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, ξεκινάμε στο DeathDisco τα Παρασκευιάτικα events μας. Και δεν υπάρχει καλύτερος – και πιο συνεπής απέναντι στον εαυτό μας – τρόπος να τα ξεκινήσουμε από ένα πάρτι αφιέρωμα στο πιο αγαπημένο μας συγκρότημα. Το συγκρότημα που ευθύνεται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό για τον τρόπο που ζήσαμε το παρελθόν και ζούμε το παρόν μας.
Ένα πάρτι με όλα τα τραγούδια φετίχ του Robert Smith και της εκάστοτε παρέας του, από τα πιο γνωστά και χιλιοτραγουδισμένα μέχρι τα πιό καλά κρυμμένα διαμαντάκια που έχουν κυκλοφορήσει οι Cure στην θαυμαστή πορεία τους!

Fight the sickness find THE CURE!

DEATHDISCO
Dj’s: Leo Skiadas + S. Stefanatos
Είσοδος 5€ (με μπύρα/κρασί) +2€ για ποτό
Από το δεύτερο ποτό / μπύρα οι τιμές διαμορφώνονται σε 6€/4€ αντίστοιχα.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00, το εισιτήριο εισόδου ξεκινάει στις 24:00.