Suicide Commando Live 5/11/2011

 

SUICIDE COMMANDO (BE)

+ Black ‘n’ Rose fashion show

+ Nano Infect (GR)

 

Σάββατο 5/11/2011
Κύτταρο
Live Club
Ηπείρου 48 και Αχαρνών

 

Εισιτήρια προπωλούνται προς 22 ευρώ από το DarkCell (Θεμιστοκλέους 84) και το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42). Την ημέρα της συναυλίας θα πωλούνται στο ταμείο του Κυττάρου προς 27 ευρώ.

 

 

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, οι Suicide Commando επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από 9 ολόκληρα χρόνια για ένα μοναδικό show βασισμένο στα αναρίθμητα club hits και την shockhorror αισθητική που τους έχει καθιερώσει σαν το σηματικότερο electro industrial συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας!


Από το 1986 που ξεκίνησαν, οι Suicide Commando κατάφεραν από ένα προσωπικό project του Βέλγου Johan Van Roy που πειραματιζόταν με το EBM να εξελιχθούν στους πατέρες του σύγχρονου industrial επηρεάζοντας μιά ολόκληρη γενιά συγκροτημάτων που καταπιάστηκαν με το Harsh Electro και το Terror EBM. Οι Suicide Commando πέτυχαν μέσα σε αυτά τα χρόνια αυτό που πολλοί άλλοι προσπάθησαν με αμφίβολα αποτελέσματα. Να δημιουργήσουν τον ήχο της νέας εποχής του Industrial. Έχοντας βάλει γερές βάσεις στα 90’s με τα albumsCritical Stage”, “Stored Images”, “Contamination” κ.α. προχώρησαν στα 00’s με albums όπως το “Mind Strip”, “Axis Of Evil” και “Bind,Torture, Kill” οριοθετώντας αυτόν τον ήχο της νέας εποχής φροντίζοντας σε κάθε τους βήμα να αφομιώνουν τις όποιες σύγχρονες τάσεις (όπως το Techno Body Music) και να κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον των πολυάριθμων οπαδών τους. Τα παλιά τους hits (“See You In Hell”, “Desire”, “Traumatize”, “Burn Baby Burn” κτλ) πλαισιώθηκαν από καινούργια αγαπημένα (“Hell raiser”, “Bind, Torture, Kill”, “Cause Of Death:Suicide”, “Face of Death” “God is In The Rain” κ.α.) και οι Suicide Commando είναι πλέον ένα από τα μακροβιότερα groupς που κυριαρχούν σε όλα τα industrial dance floors ανά το κόσμο.


Το 2011 είναι η χρονιά που οι Suicide Commando γιορτάζουν τα 25α γενέθλιά τους, η χρονιά που κυκλοφόρησαν ένα από τα καλύτερα albums τους (“Implements Of Hell”) και που επισκέπτονται και πάλι την Αθήνα σχεδόν μια δεκαετία μετά από τη πρώτη τους φορά. Εσείς πάλι, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου του 2011 έχετε ένα ραντεβού στο Κύτταρο Live Club που δεν πρέπει να χάσετε! Be there!

 

 

Στο ξεκίνημα της βραδιάς θα εμφανιστούν οι έλληνες Nano Infect που φέτος θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους από την Danse Macabre records και επιλέχτηκαν από τον ίδιο τον Johan Van Roy των Suicide Commando να συμμετάσχουν στη συλλογή World Wide Electronics Volume One.


Ακριβώς πριν από την εμφάνιση των Suicide Commando το Black ‘N’ Rose θα παρουσιάσει ενα ανατρεπτικό mini Fashion Show παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις στην Dark alternative σκηνή. Αγόρια και κορίτσια θα παρουσιάσουν στην σκηνή του Κυττάρου μερικά από τα πιο hot in the spot σύνολα.
Όλα τα ρούχα και αξεσουάρ της βραδιάς και όχι μόνο πλέον θα είναι διαθέσιμα από τη νέα σελίδα του μαγαζιού : www.blacknrose.com

 

 

HINTS:

To album Implements of Hell πήρε το όνομά του από τον Albert Fish, έναν serial killer που ονόμαζε “Implements of Hell” (μετάφραση: εργαλεία της κόλασης) τα εργαλεία με τα οποία βασάνιζε και σκότωνε τα θύματά του.


-Το Bind, Torture, Kill αναφέρεται στον serial killer Dennis L. Rader ή όπως τον χαρακτήριζαν τα media της εποχής “Β.Τ.Κ. strangler”.


-Η πρώτη συναυλία των Suicide Commando στην Αθήνα έγινε στο club ΡΟΔΟΝ στα πλαίσια του πρώτου Elfentanz Festival με τους Deine Lakaien, τους Ivory Frequency και τους Defile des Ames.


O Johan Van Roy υπήρξε συνιδρυτής της δισκογραφικής εταιρίας Dependent και ιδιοκτήτης της Noise Terror Productions.


 

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011
SUICIDE COMMANDO (BE)
+NANO INFECT (GR)
+BLACK ‘N’ ROSE FASHION SHOW
http://www.facebook.com/event.php?eid=139681262776784