FREAKSHOW BY LUCIFIRE (UK), 28/11/09 @ Second Skin

SATURDAY 28 NOVEMBER AT SECOND SKIN  CLUB:

FREAKSHOW BY LUCIFIRE (UK)

+ DJ SETS BY G.FAKINOS/J.MANTONANAKIS(Main Floor)

JEREMY & X (Catacomb room)

 

H Lucifire είναι κυριολεκτικά μία περιπλανώμενη freak & fire performer. Με ιστορία σχεδόν 15 χρόνων, η Luci κάνει αυθεντικά freakshows , χωρίς κόλπα και φτηνά tricks. Ότι θα δείτε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στο Second Skin θα είναι απόλυτα αληθινό.
Όσοι ήταν τον Οκτώβριο του 2005 στο Underworld στο 1ο freakshow της Luci (πάλι καλεσμένη του Γιώργου Φακίνου σε ένα event που έγραψε ιστορία καθώς άνοιξε τις πόρτες για ακόμα περισσότερα fetish shows και την όρεξη κάποιων για αντιγραφή…) το θυμούνται ακόμα. Όσοι έτυχε να μην ήσασταν εκεί τότε, μην το χάσετε: Piercing, ποντικοπαγίδες στη γλώσσα, περπάτημα πάνω σε σπασμένα γυαλιά, σφυριά, καρφιά, φωτιές, πολλά καινούρια shows και φυσικά η Luci θα μιλάει στο κοινό ανάμεσα από τα shows και  θα τραγουδήσει (λες να είναι το “Got You Under My Skin” )?
Να προσθέσουμε ακόμα πως η Luci κάνει τακτικά shows με το Torture Garden και ταυτόχρονα είναι ιδρυτικό μέλος του Fire Tusk Pain Proof Circus.
Πριν και μετά το freakshow της Luci, dj sets από τον Γιώργο Φακίνο και Γιάννη Μαντωνανάκη στο main floor, ενώ στον δεύτερο χώρο του club (Catacomb Room) djs θα είναι ο Jeremy με τον Χ.

DOORS OPEN: 00.00
SHOWTIME: 3.00
PRICE: 10 EUROS (+ 2 FOR A DRINK)

www.myspace.com/lucifire

www.lucifire.com

www.secondskinclub.gr

www.twitter.com/secondskinclub

www.myspace.com/georgefakinos

www.twitter.com/georgefakinos