ASCHE (DE) / LAST DAYS OF S.E.X. (GR) 06/12/08 Live @ BIOS

Active ImageSpectraliquid και Zulu Records παρουσιάζουν:

ASCHE (DE) / LAST DAYS OF S.E.X. (GR)

06/12/08 Live @ BIOS

Ημερομηνία: 06/12/08
Τοποθεσία: BIOS Basement (Πειραιώς 84, Γκάζι)
Έναρξη: 00.00
Είσοδος: 10 euros

 

ASCHE: Ο Γερμανός Asche, γνωστός και για τις συμμετοχές του σε “θορυβώδη” σχήματα όπως Monokrom και Morgenstern καθώς και ιδρυτής της cult δισκογραφικής εταιρείας Fich-Art, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο Asche θα παρουσιάσει ένα πολύ σκληρό live set που θα περιλαμβάνει τόσο καινούρια κομμάτια όσο και μουσική από τις κυκλοφορίες του στη θρυλική Ant-Zen. Rhythmic noise, παραμορφωμένα dark ambient ηχοτοπία, industrial αισθητική και drumming βαρύ σαν μέταλλο σε μία πολύ δυνατή live εμφάνιση για ανθεκτικά αυτιά.

LAST DAYS OF S.E.X: Εξίσου δυναμική η μουσική του Έλληνα L.D.O.S., ο οποίος έχοντας μόλις μία κυκλοφορία στη γερμανική Hands, το εξαιρετικό “First S.e.x.ual Experience”, καθώς και συμμετοχή στο lineup του κορυφαίου festival “Forms Of Hands”, έχει αποδείξει ότι είναι από τις μεγαλύτερες ελπίδες του σκληρού, ηλεκτρονικού, rhythmic noise ηχου. Το επερχόμενο live του είναι σίγουρο ότι θα κατεδαφίσει τα πάντα με την χαοτική ατμόσφαιρα και τα γρήγορα, ρυθμικά και πολύ βαριά beats του.

CTRL-X:
Ο ιδιοκτήτης του πάντα ενημερωμένου αθηναικού δισκοπωλείου Zulu Records και frontman των Mind Decease, θα ανοίξει και θα κλείσει τη βραδιά με ένα πολύ ενδιαφέρον dj set εστιάζοντας σε noise/ industrial ήχους, αποτελώντας τo ιδανικό warm-up για το event.

Ημερομηνία: 06/12/08
Τοποθεσία: BIOS Basement (Πειραιώς 84, Γκάζι)
Έναρξη: 00.00
Είσοδος: 10 euros

________________________________________

Σύνδεσμοι:

Spectraliquid (www.spectraliquid.com)
Asche (www.myspace.com/fichart)
Last Days of S.e.x. (www.myspace.com/lastdaysofsex)
Bios: (www.bios.gr)
Zulu ( Κωλέττη 33, Εξάρχεια)

 

Active Image