Second Skin Club New Location Parties 28/1 & 29/1

Second Skin Club New Location Parties

FRIDAY 28/1 & SATURDAY 29/1

DJ: GEORGE FAKINOS/LUCY/PURPLEKITTIE + GUEST DJS

+ DANCE SHOWS

ENTRY: 5 EUROS (Includes 1 beer)

Όπως όλοι γνωρίζετε, το Second Skin έφυγε από το Γκάζι στα μέσα Σεπτεμβρίου. Το νέο του σπίτι είναι στην περιοχή του Ψυρρή, στη Πλατεία Αγίων Αναργύρων 4, πέντε λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Μοναστηράκι ή από τον σταθμό του ηλεκτρικού, Θησείο.

Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο χωρητικότητας 400 ατόμων, με ύψος 6 μέτρα, σκηνή κατάλληλη για απαιτητικά shows, αλλά και κάθε είδους live και έναν ευρύχωρο εξώστη επίσης.

Για να το γιορτάσουμε λοιπόν, διοργανώνουμε ένα διήμερο event με τους 3 resident Djs του club,George Fakinos, Lucy και Purplekittie. Μαζί τους στα decks και μερικοί εκλεκτοί φίλοι και djs όπως ο Liquix και o Demon Spy, που ο καθένας θα δώσει την δική του μουσική εκδοχή στο Goth,Industrial,Electro,Aggrotech,EBM και Noise. Ως επιπρόσθετη πληροφορία να αναφέρουμε πως η τιμή εισόδου όλες τις Παρασκευές και τα Σάββατα θα είναι 5 ευρώ με μπύρα (η τιμή θα αλλάζει μόνο όταν θα υπάρχουν special events). To Second Skin θα είναι ανοιχτό Παρασκευή και Σάββατο, αλλά θα ανοίγει και κάποιες καθημερινές, είτε για events, είτε για συναυλίες, είτε για εναλλακτικές θεατρικές παραστάσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα! Εδώ επίσης θα γίνονται τα εδραιωμένα και original events όπως το Fetish Ball,το United,το Spookshow,το Batcave, το Femme Fatale και πολλά ακόμα που θα δοκιμάσουμε για πρώτη φορά στο καινούριο Second Skin. Το Torture Garden επίσης θα επιστρέψει  εδώ τον Μάρτιο ως διήμερο event!

 

Η εντύπωσή μας είναι πως στη συγκεκριμένη σκηνή (και όχι απαραίτητα μόνο στη Goth/Industrial σκηνή) είναι το κατάλληλο timing για κάτι καινούριο και το Second Skin, στη νέα του διεύθυνση, έρχεται να καλύψει αυτό το κενό! Αλλά και σε αυτούς που λείψαμε αυτούς τους μήνες και εκτιμούν αυτά που κάνουμε, είμαστε εδώ πιο παθιασμένοι για Clubbing από ποτέ…

SECOND SKIN CLUB: Πλατεία Αγίων Αναργύρων 4, Ψυρρή.

Στάση Μετρό: Μοναστηράκι. Στάση ΗΣΑΠ: Θησείο
.

www.secondskinclub.gr

ΕVERY FRIDAY: Special events/Guest Djs/Gigs.
EVERY SATURDAY: Djs George Fakinos/Lucy/Purplekittie.
Rest of the week: Open for gigs/events etc.