SECOND SKIN’S NEW SEASON OPENING PARTIES: 27 & 28 AUGUST!

SECOND SKIN’S NEW SEASON OPENING PARTIES:

FRIDAY 27 AUGUST & SATURDAY 28 AUGUST!

DJS: GEORGE FAKINOS/JOHN MANTONANAKIS (Main Floor/Both Nights)

JEREMY/SIR DEMIAN/BLOODY MARY (Catacomb Room/Saturday Only)

+ GUEST DJ: CHRISTOS B (Main Floor,Saturday Only)

+ GO GO DANCING BY DESDEMONA

ENTRY: 5 EUROS (με μπύρα. Η τιμή αυτή θα ισχύει για όλη τη σεζόν, Παρασκευές και Σάββατα, εκτός αν υπάρχει κάποιο special event, performance ή συναυλία)

To Second Skin Club επιστρέφει από τις διακοπές του- που κράτησαν 3 εβδομάδες περίπου- με δύο δυνατά parties για να ξεκινήσει η νέα σεζόν (3rd Season του Second Skin Club) όπως τις αξίζει!
Στο διήμερο αυτό event, οι resident djs του Second Skin (αλλά και ο special guest Christos B) θα φροντίσουν να σας κάνουν να ξαναχορέψετε, σε όποιο από τα δύο floors επιλέξετε…
Στο Main Floor (Παρασκευή και Σάββατο), ο Γιώργος Φακίνος και ο Γιάννης Μαντωνανάκης θα παίξουν ότι πιο cutting edge και καινούριο υπάρχει από Industrial/EBM/Harsh Electro/Aggrotech/Hard Dance/Noise/Gabber. Το Σάββατο μαζί τους στα decks και ο Christos B, για άλλο ένα χαρακτηριστικό solid dj set tou…
To Σάββατο στο Catacomb Room, ο resident dj Jeremy μαζί με τους νέους residents του Catacomb, Sir Demian (μία θρυλική μορφή της Αθηναϊκής dark σκηνής και με εκπληκτικές γνώσεις και δισκοθήκη) και την Bloody Mary (από τις πλέον promising djs στον χώρο της new wave/dark wave/goth) θα μας πάρουν από το χέρι και θα μας πάνε στα σκοτεινά 80ς, στο new wave, το post punk, το dark wave, το minimal electro… Ενημερωτικά να αναφέρουμε πως κάθε Σάββατο στο Catacomb Room dj είναι ο Jeremy και μαζί του το ένα Σάββατο θα παίζει ο Sir Demian και το άλλο η Bloody Mary.
Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Αυγούστου: Το Second Skin Club επιστρέφει και μαζί του επιστρέφει και η δράση!

DOORS OPEN: 00.00

ENTRY: 5 EUROS (με μπύρα. Η τιμή αυτή θα ισχύει για όλη τη σεζόν, Παρασκευές και Σάββατα, εκτός αν υπάρχει κάποιο special performance ή συναυλία)

www.secondskinclub.gr