SPOOKSHOW PRESENTS FASHION SHOW BY CYBERESQUE (BERLIN), JANUARY 16 AT SECOND SKIN CLUB

SATURDAY 16 JANUARY AT SECOND SKIN CLUB:

FASHION SHOW BY CYBERESQUE (BERLIN) + FIRE/BURLESQUE SHOW BY XARAH

DJS: G.FAKINOS/J.MANTONANAKIS(main floor) + X & JEREMY (Catacomb room)

Το γνωστό εδώ και χρόνια για τα ανατρεπτικά του events Spookshow του Γιώργου Φακίνου, είναι και πάλι εδώ, αυτή τη φορά με ένα εναλλακτικό fashion show από την εταιρία Cyberesque από το Βερολίνο. H Cyberesque (δημιουργός και σχεδιάστρια είναι η Noraly Van Deursen) ειδικεύεται στους κορσέδες, στα φορέματα και σε πολλά αξεσουάρ με βασικά υλικά το PVC και το Rubber. Πρόκειται για υψηλής τέχνης designs και πάντα με την φοβερή αισθητική και το γούστο της Noraly. Πριν 2 χρόνια είχε πάλι γίνει fashion show με τις τότε δημιουργίες της Cyberesque (πάλι καλεσμένη του Γιώργου στο καλοκαιρινό Closer @ Mad), αλλά τώρα θα γίνει στο Second Skin club, έναν χώρο που ταιριάζει περισσότερο για ένα τέτοιο event.

To Σάββατο 16 Ιανουαρίου, 12 alternative models της σκηνής (αλλά και άτομα της σκηνής που θεωρούμε πως ταιριάζουν με τη φύση του event) θα παρουσιάσουν τα νέα designs από Cyberesque. Ακόμα, το βασικό μοντέλο της Cyberesque, η Xarah Von Den Vielenregen, έρχεται μαζί με την Noraly στην Αθήνα για να πάρει μέρος στο fashion show, αλλά και για να κάνει και ένα Fire/Burlesque show το ίδιο βράδυ!
Τις μουσικές θα αναλάβουν ο Γιώργος Φακίνος και ο Γιάννης Μαντωνανάκης στο main floor και οι Jeremy και Χ στο Catacomb Room.

DOORS OPEN: 00.00

FIRE/BURLESQUE SHOW BY XARAH: 2.30

FASHION SHOW: 3.30

PRICE: 10 EUROS

SECOND SKIN: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 78 & ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ, ΓΚΑΖΙ

www.secondskinclub.gr

www.myspace.com/cyberesque

Follow us on Twitter: www.twitter.com/secondskinclub