::EBM.gr:: Compilation Vol. 1

Active ImageTo music portal www.EBM.gr, θέλοντας να στηρίξει την φιλότιμη και ιδιαίτερα αξιέπαινη προσπάθεια των ελληνικών σχημάτων του ευρύτερου σκοτεινού electroebmdarkindustrial χώρου, δημιούργησε μια συλλογή με κάποια επιλεγμένα δείγματα αυτών των προσπαθειών.

 

Η συλλογή περιέχει 12 κομμάτια και 2 bonus tracks. Θα κοπούν 500 αντίτυπα τα οποία θα διανεμηθούν δωρεάν σε clubs της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας

 

Τα πρώτα 200 αντίτυπα θα μοιραστούν στο United XII, στις 27/10/2009 (Second Skin Club).

 

 

Active Image

 

 


 

:EBM.gr: Compilation Vol. 1:

 

Siva Six – Fire Walks With Me ( Remix By Dark Soho)
Iambia – 299 Hits (Phucking Shite Mix)
Cygnotic – Neva55
Preemptive Strike 0.1 – Preemptive Strike
Blue Birds Refuse To Fly – Waiting For The Fall
Scorpio – Enemy Detector (Equitant Remix)
Technolorgy – FireDance
Dirty Granny Tales – Didi’s Show
Arkane – Siberia Allure
Mani Deum – Thy Will Be Done Through Her
Glimmer Void – Death’s Way
The Illusion Fades – Fear For Love

Bonus Tracks
Man And Machines – Blood, Guts, Rhythm And Steel
Art Abscon(s) – Freie Felder

 


 

2009. Η ελληνική σκηνή δεν είναι αυτή που ήταν κάποτε, η απομόνωση και η μιζέρια ανήκουν πια στο παρελθόν. Ελληνικές μπάντες υπογράφουν με ξένες και ελληνικές εταιρίες, έχουν διανομή σε Ευρώπη, Αμερική και Ιαπωνία, κάνουν live σε μεγάλες και μικρές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού (από την Νορβηγία έως την Ιαπωνία, και από την Γαλλία και την Γερμανία έως την Κύπρο). Chart entries, Dance floor Hits, Remixes από γνωστούς καλλιτέχνες του εξωτερικού και το αντίθετο.

 

Υπάρχει πλέον μία δυνατή ελληνική σκηνή που συζητείται παγκοσμίως… Έχει το δικό της style, την δική της δυναμική και προσωπικότητα. webzines, magazines, Djs την αναζητούν, την στηρίζουν και την υπολογίζουν.

 

Σε αυτό το cd-συλλογή θα βρείτε τις περισσότερες, αν όχι όλες από αυτές τις μπάντες που ξεχωρίζουν και είναι διεθνώς αναγνωρισμένες, άλλες στην αρχή τους και άλλες έχοντας ήδη Fan Base. Πίσω από αυτές υπάρχουν και άλλες που δουλεύουν σκληρά και βοηθούν να μεγαλώσει η alternativedarkelectroindustrial ελληνική σκηνή.

 

Ψάξτε τους… Ανακαλύψτε τους, στηρίξτε τους όλους ανεξαιρέτως…

 

Μας κάνουν περήφανους και το αξίζουν…

 

Το cd αυτό είναι μια συλλογική δουλειά. Ευχαριστούμε όλα τα συγκροτήματα για την βοήθεια και την υποστήριξη τους, την ελληνική εταιρία Dead Scarlet για την συνεισφορά της και τα δύο συγκροτήματα του εξωτερικού που αποτελούν και τα bonus tracks αυτής της συλλογής.

 

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που κρατάτε την ελληνική σκηνή ζωντανή… djs /clubs /promoters /clubbers.

 

EBM.gr