TRAIL OF TEARS / GOTHMINISTER / MAGENTA live in Athens!

 

M² Music Entertainment proudly presents

 

 

TRAIL OF TEARS

GOTHMINISTER

MAGENTA

Live in Athens!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 NOEMBΡIOY 2009

 

Υπό την αιγίδα της Νορβηγικής πρεσβείας

και του Νορβηγικού Ινστιτούτου στην Αθήνα

 

www.norwinst.gr

 

 

GAGARIN205

 

LIVE MUSIC SPACE

(ΛΙΟΣΙΩΝ 205, ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ)

 

 

 

Ξεκινούν από τη Νορβηγία για να κατακτήσουν την Ευρώπη με πρώτη στάση της μουσικής τους επέλασης την Αθήνα! Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου ο black metal ήχος, η gothic ατμόσφαιρα και τα σοπράνο φωνητικά των Trail of Tears, οι σκληρές κιθάρες πάνω στα industrial σφυροκοπήματα των Gothminister και οι σκοτεινές εναλλακτικές μελωδίες των Magenta συναντιούνται στην σκηνή του Gagarin 205 για ένα μοναδικό show.

 

Active Image

 

Οι Trail of Tears, έχοντας αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές στη διάρκεια της πολύχρονης πορείας τους, κατάφεραν όχι μόνο να επιζήσουν από την παραλίγο διάλυση τους το 2006, αλλά και να επιστρέψουν πιο αποφασισμένοι και δυναμικοί από ποτέ. Το νέο τους άλμπουμ Bloodstained Endurance που σηματοδοτεί την επανένταξη της σοπράνο Cathrine Paulsen στη σύνθεση τους για πρώτη φορά από το “A New Dimension of Might” του 2002, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη πως οι Trail of Tears είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα κορυφαία Ευρωπαικά συγκροτήματα στον χώρο του GothicMetal.

 

Active Image

 

The Undead are reborn έγραψε το αγγλικό metal hammer για το ντεμπούτο album των Gothminister και φάνηκε πως δεν είχε καθόλου άδικο. Το προσωπικό όχημο του Bjorn Alexander Brem με το τρίτο album Happiness in Darkness βρίσκεται στο peak της καριέρας του, έχοντας μάλιστα καταφέρει να φτάσουν στο no.1 των πωλήσεων του vampirefreaks.com (μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες στο web με πάνω από 2 εκατομμύρια μέλη) με το singleDusk Till Dawn”. Οι live εμφανίσεις τους είναι εντυπωσιακές, με την τρομερή φυσιογνωμία του Bremm να κυριαρχεί και να καθηλώνει!

 

Active Image

 

Πρώτοι στη σκηνή του Gagarin θα ανέβουν οι Magenta, το συγκρότημα του Anders Odden (πολύ γνωστός από τις συμμετοχές του σε μπάντες όπως οι Apoptygma Berzerk, Satyricon, Celtic Frost και Ministry). Με την προσθήκη του κιθαρίστα Daniel Hill και την, όπως πάντα, σαγηνευτική φωνή της Vilde Lockert, κυκλοφόρησαν πριν μερικούς μήνες το καινούριο τους album Art & Accidents”. Ο ίδιος ο Anders το περιγράφει ως The Sisters Of Mercy meeting The Human League” και σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε, απολαμβάνοντας την ζωντανή εκδοχή του σε μια τριπλή συναυλιακή εμπειρία!

 

Σχετικά links:

Trail Of Tears : http://www.myspace.com/trailoftearsmetal

Gothminister : http://www.myspace.com/gothminister

Magenta: http://www.myspace.com/magenta

 

 

Stage Hours για τη συναυλία των Trail of Tears / Gothminister / Magenta / Persona non Grata στο Gagarin 205 :

Doors open: 19:00

PERSONA NON GRATA : 19:30 – 20:00

MAGENTA: 20:20 – 21:10

GOTHMINISTER: 21:30 – 22:40

TRAIL OF TEARS: 22:50 – 00:30

Δείτε και αυτό το πολύ καλό manga video στο a fate sealed in redτων Trail Of Tears : http://www.youtube.com/watch?v=9G0bvGVz8lk


Πληροφορίες / Γραφείο Τύπου:

Kώστας Μπρέλλας: press@msq.gr

M² Music Entertainment : www.msq.gr