DIRTY GRANNY TALES Didi¢s Son Live @ ÑïÝò óôï ÃêÜæé, 6-29 Ìáñôßïõ

DIRTY GRANNY TALES “Didi’s Son”
Live @ ΡοÝς στο ΓκÜζι, 6-29 Μαρτßου
ΚÜθε ΠαρασκευÞ, ΣÜββατο και ΚυριακÞ

¼ταν ο παραμυθÜς ερωτευτεß την πριγκßπισσα της ιστορßας του, θα εßναι πολý δυνατü το συναßσθημα, γιατß την Ýχει πλÜσει ακριβþς üπως την ονειρεýεται.
Αν η πριγκßπισσα νιþσει κÜτι για τον παραμυθÜ της, τüτε σßγουρα Ýχουν αλλÜξει οι κανüνες… τüτε και οι δýο τους εßναι μÝρος της ιστορßας… και οι δýο τους γρÜφουν την ιστορßα…
Θα μποροýσαν Üραγε να Ýχουν απüγονο;  Aν ναι τüτε σε ποιο κüσμο θα ζοýσε;
Ποιο θα Þταν το πεπρωμÝνο του;

Οι Dirty Granny Tales ýστερα απü τρßα χρüνια παρουσßασης της παρÜστασης Inversed World, φÝτος ανεβÜζουν τη συνÝχεια της ιστορßας τους με τßτλο Didi’s Son.
Σε Ýνα κüσμο üπου τα Üψυχα αντιστρÝφουν ρüλους με τα Ýμψυχα, ο Ýρωτας σπÜει τα δεσμÜ δýο κüσμων και ενþνει την μαριονÝτα Didi με τον συγραφÝα του παραμυθιοý.
ΑυτÞ η μεταφυσικÞ Ýλξη θα φÝρει στον κüσμο της μαριονÝτας Ýνα παιδß που σßγουρα δεν ανÞκει εκεß… Το παιδß μιας Divas και ενüς Θεοý με Ýνα δυνατü πεπρωμÝνο.

ΑκουστικÝς κιθÜρες, τσÝλο, μαντολßνα, κρουστÜ , ακουστικü μπÜσο και πολýμορφες
φωνÝς εßναι τα ηχητικÜ μÝσα πÝντε μουσικþν με απüκοσμο make up üπου ενσαρκþνουν την Dirty Granny που αφηγεßται  τις ιστορßες της.
Μια χορεýτρια, Ýνας κουκλοπαßχτης και προβολÝς animation, πλÜθουν τις εικüνες του παραμυθιοý.
Η ατμüσφαιρα του επικοý αριστουργÞματος Nightmare Before Christmas, η ειρωνßα των Tiger Lillies, το δÝος της Diamanta Galas, η εικαστικÞ αισθητικÞ γιαπωνÝζικου γοτθικοý θεÜτρου, η δυναμικÞ Σουηδικοý Black Metal, οι performers Butoh… εßναι μερικÝς μüνο απü τις βασικÝς επιρροÝς του συγκροτÞματος.

Οι Dirty Granny Tales θα εμφανιστοýν στο θÝατρο ΡοÝς απü της 6 Ýως της 29 Μαρτßου.
Αν θÝλετε να πÜρετε μια μικρÞ γεýση της δουλειÜς τους μπορεßτε να επισκεφτεßτε τη σελßδα τους myspace.com/dirtygrannytales  

¸ναρξη ΠαρÜστασης:
ΤιμÞ Εισητηρßου: 20 Ευρþ

 
 
 Sample Image