SUNDAY MARCH 1: IAMX LIVE AT GAGARIN 205

FEEDBACK PRESENTS:

SUNDAY MARCH 1

IAMX LIVE AT GAGARIN 205

New album out in late March!

 

Active Image

 

¼σοι βρÝθηκαν στην περσινÞ συναυλßα των ΙΑΜΧ, Ýχουν να το λÝνε ακüμα. ¹ταν αυτüς ο συνδυασμüς αληθινοý μελοδρÜματος με glam attitude στη σκηνÞ , η ατμüσφαιρα του Βερολßνου με την μοναδικÞ περσüνα του Chris Corner, που ζοýσε κÜθε δευτερüλεπτο του τραγουδιοý σαν να Ýπαιρνε μÝρος σε Ýνα πολý ιδιαßτερο καμπαρÝ που θα διαρκοýσε μιÜμιση þρα και αυτÞ θα Þταν η μοναδικÞ σου ευκαιρßα να το δεις.
 
Δεν Þταν τυχαßο που αυτü το live ψηφßστηκε μÝσα στα 5 καλýτερα του 2008 απü τα μÝλη του www.postwave.gr . ΦÝτος, λßγες μÝρες πριν κυκλοφορÞσουν το νÝο τους, τρßτο album επιστρÝφουν στην ΑθÞνα, στο Gagarin 205 αυτÞ τη φορÜ, για να ξεδιπλþσουν ακüμα καλýτερα αυτÞ τη μοναδικÞ αßσθηση που βγÜζουν οι ΙΑΜΧ üταν βρßσκονται στη σκηνÞ και εßναι πια τüσο σπÜνια να τη βρεις να συμβαßνει, τüσο αυθεντικÜ…

Για üσους δεν θυμοýνται, ο Chris Corner Þταν μÝλος των Sneaker Pimps και üταν αποχþρησε, σχημÜτισε τους IAMX, μετακüμισε στο Βερολßνο και κυκλοφüρησε το “Kiss And Swallow” το 2004, το “The Alternative” το 2006 και τÝλη Μαρτßου θα κυκλοφορÞσει το νÝο 3o cd.
Στην ΕλλÜδα, παρÜ το γεγονüς üτι τα cd τους δεν κυκλοφüρησαν ποτÝ (οýτε καν ως εισαγωγÞς στα δισκÜδικα)   κατÜφεραν μÝσω του internet, να Ýχουν Ýνα πολý δυνατü πυρÞνα (γεγονüς που αποδεßχτηκε και απü την περσινÞ προσÝλευση).

ΠολλÜ Ýχουν γραφτεß για τους ΙΑΜΧ: «Οι νÝοι Placebo» , «το συγκρüτημα που θα λατρÝψει ο Bowie» και πολλÜ Üλλα… ¼σοι τους εßδαν την τελευταßα φορÜ δεν χρειÜζονται κανÝνα δελτßο τýπου για να πειστοýν. ¼σοι δεν τους Ýχουν δει…  Δεßτε απλÜ Ýνα συγκρüτημα με ψυχÞ , αληθινü στις προθÝσεις του ,στη μουσικÞ του και στις πρÜξεις του, στην καλýτερη στιγμÞ της πορεßας τους…

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (Απü τÝλη Ιανουαρßου):

25 Ευρþ απü:

TICKET HOUSE (Πανεπιστημßου 42)
DARK CELL (ΘεμιστοκλÝους 84)
BLACK N ROSE (Σολωμοý 16 ΕξÜρχεια)

TICKETS ON LINE: www.ticketpro.gr

Την ημÝρα της συναυλßας στο ταμεßο του Gagarin, το εισιτÞριο θα Ýχει 30 ευρþ.

IAMX IN NUMBERS (Greek Alternative Charts www.postwave.gr):

THE ALTERNATIVE: NUMBER 5

SPIT IT OUT SINGLE: NUMBER 6

NIGHTLIFE SINGLE: NUMBER 6

THINK OF ENGLAND SINGLE: NUMBER 1

www.myspace.com/iamx

www.myspace.com/georgefakinos

 

 

 

 Active Image

 

Active Image