Funxion Drum’n’Bass presents: GRIDLOK @ BIOS 26th of September 2008

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  GRIDLOK @ BIOS

Active Image

Την ΠαρασκευÞ 26 Σεπτεμβρßου η μουσικÞ ομÜδα Funxion παρουσιÜζει για πρþτη φορÜ στην ΕλλÜδα τον  Drum & Bass Dj  και παραγωγü  Gridlok απü την Καλιφüρνια των ΗνωμÝνων Πολιτειþν. O Gridlok με σκληρÞ δουλειÜ και μεθοδικüτητα κατÜφερε να αναδειχθεß στον χþρο του Drum & Bass με την υποστÞριξη των πιο γνωστþν ονομÜτων της σκηνÞς. Απü τον Andy C εως τον Bailey. ΓεννημÝνος στην Φλüριντα και Ýχοντας κÜνει σπουδÝς στο κλασικü βιολß σε μικρη ηλικßα Üρχισε να απομακρßνεται απü τις παραδοσιακÝς μορφÝς Þχου. Ως Ýφηβος Ýκανε τα πρþτα του πειρÜματα με το λεγüμενο Four – Track εκεßνης της εποχÞς και το πρþτο του drum machine.

Ξεκινþντας ως dj συνεργÜστηκε με Üλλους  τοπικοýς παραγωγοýς και dj's  και χρßστηκε ιδρυτικü στÝλεχος της Technorganic. Το release , που τον Ýφερε μερικÜ χρüνια αργüτερα κοντÜ στο drum & bass κοινü παγκοσμßως , περιεßχε τα "The Search" και "Horizon" στην Audio Blueprint των Stakka & Skynet. Ακολοýθησαν  κυκλοφορßες στις πιο γνωστÝς εταιρßες στο χþρο του neurofunk  üπως το "Heatwave" στη Violence , τα remix του στη Virus  καθþς και στη Nerve. Εßναι απü τους πρωτοπüρους χρÞστες του συστÞματος Final Scratch  και ως απÜντηση , σε αυτοýς  που πßστεψαν οτι μπορεß να κυκλοφορßσει μüνο Dance oriented μουσικÞ , σýνθεσε το  album "Turning Pages"  που εßχε  Deep και μινιμαλιστικü χαρακτÞρα με αρκετÝς δüσεις Fuzion Jazz ως χαλß ενüς καθαρÜ βιομηχανικου σκηνικοý.
Το 2004 τον βρßσκει στο Los Angeles με στüχο να δημιουργÞσει την προσωπικÞ του εταιρεßα – Project 51 –  που πρüσφατα κυκλοφüρισε το album του  "Autopsy" σε συνεργασßα με τον ΑΚ1200.
Η ευρωπαúκÞ τουρνÝ του album "Autopsy" , με εμφανßσεις στη Μüσχα , στο "The End" club  του Λονδßνου,στη Τσεχια , Ολλανδßα και Üλλες πολλÝς ευρωπαúκÝς χωρες , ξεκινÜει απü τη χþρα μας.
Τη βραδιÜ πλαισιþνουν οι Funxion Dj's  Disphonia , Harris , Numatk , Abent και Baste με την οπτικÞ σýνθεση των Vj's Termina Kapital.Opening act της βραδιÜς ο Kernelcoremode της Creative Space σε Ýνα Dubstep Set.
ΤÝλος σημαντικü θεωροýμε να αναφÝρουμε πως ο σχεδιασμüς του poster της βραδιÜς δημιουργÞθηκε απü τους δýο ßσως πιο ανερχüμενους γραφßστες της Ευρþπης redcroft.com και οι φωτογραφßες που χρησιμοποιÞθηκαν εßναι του ΔημÞτρη Λαδüπουλου (deepgreensea.net).
Funxion Crew
Funxion.gr
http://www.myspace.com/funxioncrew
Starts 23:00 [Be there early]
Entrance : 10 Euro
BIOS PEIRAIOS 84