ENDUSER /THROTTLER/MOBTHROW- 27/09 Live @ BIOS

H Spectraliquid παρουσιÜζει:   

"KINGS OF BREAKS" !

END.USER (US)  / THROTTLER / MOBTHROW / DAMA vs TAPE86

 

ΣÜββατο 27/09/08 ΖωντανÜ @ BIOS Basement (Πειραιþς 84, ΓκÜζι)

¸ναρξη: 23.30

Εßσοδος: 12 euros

 

Active Image
 
END.USER: ΜετÜ την αξÝχαστη εμφÜνιση του Bong-Ra στο BIOS, Ýνας ακüμα ισοπεδωτικüς καλλιτÝχνης Ýρχεται για να δþσει το τελειωτικü χτýπημα. Ο Lynn Standafer ξεπερνÜ τα üρια ενüς συγκεκριμÝνου ιδιþματος, με αλλεπÜλληλες γροθιÝς βιομηχανικοý drum and bass και breakcore με γεýση hip-hop. H σκληροπυρηνικÞ μουσικÞ του Enduser χαρακτηρßζεται απü πολýπλοκο drumming και σκοτεινÝς παραμορφωμÝνες ατμüσφαιρες που δημιουργοýν Ýνα απüλυτα παρανοικü ξÝσπασμα. Με την υποστÞριξη κÜποιων απü τα κορυφαßα ονüματα της hardcore και drum n bass σκηνÞς, το μουσικü ταξßδι του Standafer τον Ýχει οδηγÞσει σε συνεργασßες με καλλιτÝχνες üπως The Bug, Panacea, Venetian Snares, Needlesharing, Soundmurderer, Otto Von Schirach και πολλοýς Üλλους. ¸χει κυκλοφορÞσει albums σε σεβαστÝς εταιρεßες üπως Ant-Zen, Mirex, Ad Noiseam, Razor's X, Ohm Resistance και Outbreak. Στις 27 ΣεπτÝμβρη, ο "breakcore mastermind" θα εμφανιστεß live στο υπüγειο του BIOS, προσφÝροντας τüνους αδρεναλßνης και ωμÞς δýναμης σε ενα show που θα σας aπογειþσει!

Active Image
 
 
 
THROTTLER feat LOWBSS: ΙδρυτÞς του "Nation Of Distortion Crew" στην ΕλλÜδα και   "drum n bass producer του Ýτους 2004" στα ανεπßσημα ελληνικÜ βραβεßα, ο Throttler Üρχισε να δημιουργεß τη δικιÜ του μουσικÞ το 1997. ΣκοτεινÞ, σκληρÞ και γρÞγορη, συνεχþς εναλλασσüμενη με τρομακτικÜ τοπßα και tech dance-floor Þχους. Την ßδια περßοδο, Üρχισε να κÜνει podcasts σε διÜφορους διαδικτυακοýς σταθμοýς. ¸χοντας κυκλοφορÞσει albums σε πολλÜ κορυφαßα labels σκληροý Þχου üπως Killing Sheep, Independenza, Alphacut και σýντομα Spectraliquid, Ýχει επßσης μοιραστεß τη σκηνÞ με πÜγκοσμια καταξιωμÝνους καλλιτÝχνες üπως Evol Intent, Ewun, Spor, Enduser και Üλλους. Ο "Conductor of the machine guns symphonic orchestra" μαζß με την τραγουδßστρια και υπεýθυνη για üλους τους στßχους στα tracks του, Lowbss, θα δþσουν Ýνα πολλÜ υποσχüμενο show στο BIOS!

MOBTHROW: ΕπηρεασμÝνος απü το dubstep κßνημα καθþς και απü επιθετικÜ και «Üρρωστα» εßδη μουσικÞς, ο Mobthrow προσφÝρει Ýναν ιδανικü συνδυασμü απü upbeat breaks και Ýρπουσες, ατμοσφαιρικÝς εικüνες. Ιδιοφυþς ακραßα μα βαθιÜ και περßπλοκη, η μουσικÞ του διατηρεß μια βιομηχανικÞ σκληρüτητα σαν Ýνα απαλü Üγγιγμα στις future technoid-meets dubstep-meets IDM ενορχηστρþσεις του. Επßσης βασικü μÝλος της Spectraliquid, o Mobthrow εßναι γνωστüς για την αφοσßωση του στην προþθηση της σκηνÞς στην ΕλλÜδα üπως και σαν Ýνα απü τα πιο ελπιδοφüρα ονüματα στην εκλεκτικÞ, σκληρÞ και βαριÜ ηλεκτρονικÞ μουσικÞ. ΑναμÝνονται με ανυπομονησßα οι πρþτες του κυκλοφορßες στη Spectraliquid. Οι «ταμπÝλες» εßναι Üχρηστες üταν προφανÞς ομορφιÜ προκýπτει απü μια τüσο τερÜστια Ýκρηξη, που γßνεται ακüμα μεγαλýτερη στις ζωντανÝς του εμφανßσεις με ατελεßωτα μεταλλικÜ χτυπÞματα. Εßστε αρκετÜ γενναßοι;

DAMA vs TAPE86: ΜοιρÜζοντας Ýναν κοινü τρüπο σκÝψης σε σχÝση με τη μουσικÞ, ο Σταýρος ΚωστιδÜκης και ο ΔÜνης ΜαλλÞς δημιοýργησαν τη δικιÜ τους ομÜδα και internet δισκογραφικÞ εταιρεßα, "33 Recordings", στις αρχÝς του 2007. Ο Tape86 με κολÜζ ambient ambient και θορυβþδους πειραματικÞς electronica και ο Dama με τη μοναδικÞ, πειραματικÞ εξπρεσιονιστικÞ του προσÝγγιση στη μουσικÞ αναμÝνονται κατακπληκτικοß στη σκηνη. ¸χοντας Þδη κυκλοφορÞσει διÜφορα digital albums μÝσα απü το label τους καθþς και τις πρþτες δικÝς τους ολοκληρωμÝνες δουλειÝς σαν Tape86 και Dama αντßστοιχα, θα παρουσιÜσουν Ýνα πολý ενδιαφÝρον back-2-back session, πειραματιζüμενοι ζωντανÜ με drum'n'bass, IDM, downtempo και ambient Þχους.

¸ναρξη: 23.30
Εßσοδος: 12 euros
Τοποθεσßα: BIOS Basement (Πειραιþς 84, ΓκÜζι)

www.spectraliquid.com , www.myspace.com/spectraliquid
www.myspace.com/enduser
www.myspace.com/djthrottler
www.myspace.com/mobthrow
www.myspace.com/tape86
www.myspace.com/damaproject


Spectraliquid ::Art & Music:: Network
www.spectraliquid.com
www.myspace.com/spectraliquid
www.last.fm/label/spectraliquid
www.virb.com/spectraliquid