Final Details about the IAMX Live Concert @ Club Underworld

Active ImageFEEDBACK PRESENTS:

IAMX LIVE IN ATHENS

SATURDAY 31 MAY AT UNDERWORLD

To να προσπαθÞσεις να αναλýσεις το φαινüμενο IAMX, θα Þταν κÜτι που θα χρειαζüταν πραγματικÜ πολλÝς λÝξεις… Για üσους ßσως δεν γνωρßζουν, να ποýμε πως οι IAMX, εßναι απü το 2003, το project του Chris Corner (πρþην Sneaker Pimps). ºσως, οýτε ο ßδιος ο Chris Corner δεν θα μποροýσε να φανταστεß τι διαστÜσεις θα Ýπαιρνε το νÝο του project, που μουσικÜ κινεßται σε σκοτεινοýς electro pop/ electro rock Þχους, με ρßζες απü τα 80ς μÝχρι σÞμερα και με στιχουργικÝς εμμονÝς για Ýρωτες με Üδοξο τÝλος, καταχρÞσεις και μßα σεξουαλικüτητα που εßναι πÜντα παροýσα…
Και στη σκηνÞ: Θεατρικοß και εκφραστικοß üσο δεν μπορεßτε να φανταστεßτε…
Οι ΙΑΜΧ εßναι ο σιωπηλüς θρßαμβος του underground. Εßναι η απüδειξη üτι η πραγματικÜ καλÞ μουσικÞ νικÜει και αναδεικνýεται κÜτω απü οποιεσδÞποτε συνθÞκες. ΠαρÜ το γεγονüς üτι τα δýο albums των ΙΑΜΧ (“Kiss And Swallow” του 2004 και το αριστουργηματικü “The Alternative”  του 2006) Ýχουν κυκλοφορÞσει σε μικρÝς ανεξÜρτητες εταιρßες (στην Recall και στην Major αντßστοιχα), κατÜφεραν να κÜνουν το üνομÜ τους γνωστü σε üλη την Ευρþπη και πρüσφατα και στην ΑμερικÞ με εκτεταμÝνες περιοδεßες και εμφανßσεις σε festivals.
Στην ΕλλÜδα,παρÜ το γεγονüς üτι τα albums τους δεν κυκλοφüρησαν ποτÝ (οýτε καν ως εισαγωγÞς δεν εμφανßστηκαν στα δισκοπωλεßα) κατÜφεραν να Ýχουν Ýνα πολý δυνατü πυρÞνα οπαδþν που περßμενε πως και πþς να τους δει επιτÝλους ζωντανÜ.
ΕνημερωτικÜ επßσης αναφÝρουμε, πως οι ΙΑΜΧ κατÜφεραν να μπουν στα  Greek Alternative Charts (που επιμελεßται το www.postwave.gr ) στο νοýμερο 5 για το album “The Alternative” και νοýμερο 6 για τα singles “Spit It Out” και “Nightlife”.
To ΣÜββατο 31 ΜαÀου θα δοýμε Ýνα group που Ýχει δþσει αρκετÜ, Ýχει να πει ακüμα περισσüτερα και μιλÜει στις καρδιÝς των ανθρþπων που αγαποýν την ειλικρινÞ, αληθινÞ μουσικÞ. Και üλα αυτÜ, την στιγμÞ που πρÝπει και συμβαßνει. ¼πως αξßζει να βλÝπουμε τις μουσικÝς του σÞμερα δηλαδÞ…

Προμηθευτεßτε τα εισιτÞρια Ýγκαιρα…

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 30 ΕΥΡΩ ΑΠΟ TICKET HOUSE (Πανεπιστημßου 42) , DARK CELL (ΘεμιστοκλÝους 84) και CLUB UNDERWORLD (τις þρες λειτουργßας του club)

ON LINE: www.ticketpro.gr

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 21.30

NO SUPPORT BAND

IAMX ON STAGE AT 22.15

Contact, arrangement συνεντεýξεων: [email protected]

www.myspace.com/iamx   

www.iamx.co.uk

www.underworldclub.gr
www.myspace.com/georgefakinos