Mysterious Majesties @ Texas Bar, Thursday 28th Feb 2008

Οι 'Mysterious Majesties' (Goddess_Vanda aka Burlesque Queen 'Kitty Von Paw' και ο DJ J. Mal.) προσκαλοýμε üλους σας στο πρþτο Μας ΠÜρτυ που 8α γßνει στο Texas Bar, ΙπποκρÜτους 56, την ΠÝμπτη 28 Φεβρουαρßου.

Το θÝμα εßναι kinky/Fetish Burlesque, η μουσικÞ Μας δυνατÞ Electronica & Industrial, καθþς μικρÝς εκπλÞξεις πρüκειται να συμβοýν στη διÜρκεια της βραδυÜς.

Η 'Kitty Von Paw' Þρθε στην ΑθÞνα για λßγο καιρü απü το Εδιμβοýργο üπου μÝνει μüνιμα  και Ýφερε μαζß της το…Burlesque! Εχει μεγÜλη πεßρα þς performer και Lindy Hop dancer με εμφανßσεις σε διÜφορα clubs του εξωτερικοý, üπως Vegas, Bongo Club, Snow Ball, ΦεστιβÜλ του Εδιμβοýργου. Η ειδικüτητα της εßναι η περßοδος του ΔευτÝρου Παγκοσμßου ΠολÝμου – σκοτεινÜ Cabaret, Pin Ups, και πÜρα πολý Swing και Charleston!

Ο DJ J. Mal εßναι πολý Ýμπειρος DJ. Οι μουσικÝς του προτιμÞσεις καλýπτουν πÜντα το πιü απαιτητικü κοινü. ΔιαφορετικÜ στýλ μουσικÞς μπλÝκονται Ýντεχνα δημιουργþντας μßα ξεχωριστÞ εμπειρßα – EBM, Industrial, Electronica, μαζß με Psychobilly και Glam!

Ελπßζουμε να σας δοýμε üλους εκεß!

No Image