Hocico / Hioctan / InLine.Sex.Terror Live @ Gagarin 205, Friday 28th of March

Το Dark Side Records ΓιορτÜζει τα 10 χρüνια παρουσßας του στÞν ΑθÞνα και παρουσιÜζει…..

HOCICO Live στÞν ΑθÞνα!!!!

ΜετÜ απü 6 ολüκληρα χρüνια οι HOCICO επιστρÝφουν στην ΑθÞνα! , επιστρÝφουν για να μας θυμßσουν üτι üχι τυχαßα θεωροýνται Ýνα απü τα πιü δημοφιλÞ και επιτυχημÝνα group στην hard electro/industrial σκηνÞ , και πþς να μην θεωροýνται Üλλωστε μιας και εßσαγαν Ýνα νÝο μουσικü ýφος το οποßο και αντßγραψαν και αντιγρÜφουν μÝχρι και σÞμερα πολλÜ group τις dark underground σκηνÞς.

¸χοντας πλÝον κυκλοφορÞσει 7 full Album οι "HOCICO" εμφανßζονται πιο þριμοι üσο ποτÝ Üλλοτε , Ýχοντας στις αποσκευÝς τους το νÝο album "Memoria Atras" το οποßο θεωρεßτε η πιο δυνατÞ δουλειÜ τους , και αυτομÜτως ßσως το καλýτερο Album τον "HOCICO" , ουσιαστικÜ με αυτü το album ξαναβÜζουν τα πρÜγματα στην θÝση τους και ξαναπαßρνουν τα σκÞπτρα τις σκηνÞς…..

Ο Þχος τον "HOCICO" γνωστüς! ποιος δεν μπορεß να ξεχωρßσει τον χαρακτηριστικü τους Þχο??? τα lyrics γεμÜτα πüνο , aggressive , μισος , sex , βßα (επηρεασμÝνοι üπως δηλþνουν και οι ßδιοι απü την χþρα τους το Mexico – το οποßο και φημßζετε για τα παραπÜνω) , harsh beats , ξεσηκωτικÝς μελωδßες και brutal vocals απü τον Erk συνθÝτουν μια μßξη απüλυτης αντεπßθεσεις στην ßδια την ζωÞ που κÜποιες φορες εßναι ωμÞ και απÜνθρωπη!

ΚομμÜτια απü τα προηγοýμενα album üπως Poltergeist”, “Forgotten Tears” και “Untold Blasphemies” τα οποια γεμßζουν ακüμα και σÞμερα τα dance floors σε üλα τα club τις ευρþπης. και οχι μüνο…..αλλα οι "HOCICO" Ýχουν Ýνα πολυ δυνατü üπλο και αυτü εßναι οι live εμφανßσεις στις οποßες εßναι εκρηκτικοß! , ο Erk στην σκηνÞ δεν σταματÜει να Ýχει επαφÞ με το κüσμο και να τον ξεσηκþνει με την τρομερÞ του ενÝργεια!

θα το διαπιστþσετε και μüνοι σας στις 28 Μαρτßου στο Gagarin 205! üτι πρüκεται ßσως Ýνα απü τα πιο δυνατÜ και εκρηκτικÜ live group τις Electro σκηνÞς on stage!!

ΗIOCTAN

Μαζß τους θα εμφανιστοýν για πρþτη φορα ΕλλÜδα οι γερμανοß "HIOCTAN" Ýνα group απü την σχολη του harsh industrial , το οποιο üμως ξεχþρισε τα 2 τελευταßα χρüνια με την κυκλοφορßα του album "Concentration Overload" το οποßο και Ýκανε αßσθηση στην ευρωπαúκÞ σκηνÞ , κομμÜτια üπως "Concentration overload" "Walk upright" ξεχþρισαν και παßζονται σε club στην ευρþπη , πλÝον οι "HIOCTAN" θα Ýχουν την ευκαιρßα να παßξουν μπροστÜ στο ελληνικü κοινü στο Ζενßθ τις καριÝρας τους!

inline.seX.terror

Την συναυλßα θα ανοßξουν οι ¸λληνες inline.seX.terror , ενα νÝο group το οποßο προβλÝπεται πως τους επüμενες μÞνες θα μας απασχολÞσει αρκετÜ! , μιας και Þδη ετοιμÜζουν το debut album τους το οποιο Ýχει γßνει mastering απü τον Len (32 crash (front 242) & implant) , Harsh/industrial Þχος συνδυασμÝνος με medical/horror show on stage με την συμμετοχÞ Nursers/Dancers να πλαισιþνουν την σκηνÞ θυμßζοντας ταινßες üπως SAW , και HOSTEL

ΠΑΡΑΣΚΕΥ¹ 28 ΜΑΡΤºΟΥ

 

*Οι Πορτες ανοιγουν στις 21:00

Τιμη εισιτηριου: 28 ευρω / Ταμεßο: 30 ευρω

Προπωληση εισιτηριων:

Dark Side
(Εμ.Μπενακη 57 , Εξαρχεια)
&
Ticket House
(Πανεπιστημßου 42, ΑθÞνα)

* Προπþληση εισιτηρßων απο την ΔευτÝρα 18 Φεβρουαρßου
Οι 50 Πρþτοι που θα αγορÜσουν το εισιτÞριο τους απο το Dark Side θα παραλÜβουν δþρο την αφßσα της συναυλßας

—–
Για Πληροφορßες: Dark Side Records (Εμ.ΜπενÜκη 57 ΕξÜρχεια)
Τηλ: 210 3848353 – 210 3822121

ΔιοργÜνωση ΠαραγωγÞς
Dark Side Records

No Image