December Spookshow, 14/12, @ Club Underworld – Guest DJ ZYNTHEXIA (Finland)

No Image

 

FRIDAY 14 DECEMBER AT CLUB UNDERWORLD :

SPOOKSHOW

SPECIAL GUEST: DJ ZYNTHEXIA (FINLAND)

+ GEORGE FAKINOS

Τα Spookshows εßναι εδþ και αυτü το μÞνα, με Ýνα μοναδικü, διαφορετικü event (üπως και κÜθε μÞνα Üλλωστε): Στις 14 Δεκεμβρßου , καλεσμÝνη του Γιþργου Φακßνου εßναι η Dj Zynthexia απü το Tampere της Φινλανδßας.

Πρüκειται για μßα απü τις πιο influential φιγοýρες  της ΦινλανδικÞς goth/electro/industrial σκηνÞς: Διοργανþνει το πολý γνωστü  φεστιβÜλ Lumous Gothic Festival και διατηρεß δýο dj residencies στο club Redemption και στο Dawn, üπου πραγματικÜ παßζει üτι πιο ενδιαφÝρον και cutting edge υπÜρχει σε industrial/terror electro/EBM/TBM και Power Noise, χωρßς να ξεχνÜ üμως  το gothic και το neofolk (τα οποßα εßδη üμως, for the record, δεν θα τα συμπεριλÜβει στα sets της στο Underworld και θα μεßνει περισσüτερο σε industrial / electro ) .

ΠÝρα απü την dj /promoter ιδιüτητÜ της , Ýχει και αυτÞ του μουσικοý, καθþς παßζει percussion στο φινλανδικü group Sinmasters.

Στα decks φυσικÜ θα βρßσκεται και ο Γιþργος Φακßνος με τα δικÜ του sets , ενþ δεν αποκλεßεται να υπÜρξουν και back to back sets προς το τÝλος της βραδιÜς…

 

UNDERWORLD: ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ & ΓΑΜΒΕΤΑ 5.

DOORS: 00.00

ENTRANCE: 10 EUROS (Includes 1 beer)

 

www.myspace.com/zynthexia

www.myspace.com/georgefakinos

www.underworldclub.gr

Sample Image