BONG-RA 27 Oct. LIVE @ BIOS Basement!

 Στις 27 Οκτωβρßου, ο Ολλανδüς Jason Kohnen (Bong-Ra) θα εμφανιστεß live στο υπüγειο του BIOS, καλεσμÝνος της ομÜδας Spectraliquid, στο πρþτο της event για τον ερχüμενο χειμþνα. Τι να περιμÝνει κανεßς; Μια επßθεση απü breakbeats, Ýνα εκρηκτικü performance γεμÜτο αδρεναλßνη απü Ýναν απü τους σημαντικüτερους καλλιτÝχνες της extreme breakcore/raggacore σκηνÞς…Απü το 1997, η μουσικÞ του BONG-RA Ýχει εξελιχθεß  μÝσα απü πειραματισμοýς και εστιÜζοντας σε πολλÜ και διαφορετικÜ εßδη, διατηρþντας ταυτüχρονα την ωμÞ, παθιασμÝνη δýναμη στα κομμÜτια του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Με αρκετÜ releases σε σημαντικÜ labels üπως Planet Mu, Sublight, Ad Noiseam κλπ. και üντας ιδιοκτÞτης των Clash και Kriss Records, ο Jason Kohnen εßναι Ýνας καλλιτÝχνης με πολý δυνατü παρελθüν και παρüν στην cult, underground μουσικÞ πραγματικüτητα…

 

ΣκληρÜ, δυνατÜ breaks και “σκαστÜ ταμποýρα”, gabber ρυθμοß καθþς και Ýνα ασýλληπτα επιθετικü hardcore/metal attitude με grindcore αισθητικÞ…¼ποιος Ýχει δει Ýνα live performance του Jason, γνωρßζει τι να περιμÝνει…Ετοιμαστεßτε για Ýνα ταξßδι στην παρÜνοια μÝσα απü τα καταστροφικÜ beats του BONG-RA…εßναι Ýτοιμος να μας σφυροκοπÞσει ανελÝητα!!!Pure Fuckin’ Raw Power!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Special Guests:

MOBTHROW: Θα εßναι Ýνα πολý δυνατü live/ dj set, üπου θα παρουσιÜσει και αρκετÜ απü τα νÝα του tracks, που θα υπÜρχουν και στο debut album του (release το χειμþνα του 2008). Harsh technoid και industrial Þχοι, idm περÜσματα, dark ατμüσφαιρες και ψυχροß, πολýπλοκοι ρυθμοß που θα κυριολεκτικÜ θα σας «σκßσουν» τα αυτιÜ! ¸να extreme performance not to be missed….

DJ HYPERION: (πρüσφατα στο roster της Spectraliquid): ¸να πολý επιθετικü και σκληρü dj set…Υπερ-γρÞγορα κομμÜτια, in-your-face hard breakcore και gabber ρυθμοß…η καλýτερη επιλογÞ για την ολοκλÞρωση της κατεδÜφισης!

 

 

 

 

 

Ημερομηνßα: ΣÜββατο 27 Οκτωβρßου
¿ρα: 23.30 ΑυστηρÜ
Τοποθεσßα: BIOS Basement, Πειραιþς 84, ΓκÜζι
Εßσοδος: 12 €

 

 

LINKS:

www.myspace.com/spectraliquid
www.myspace.com/teambongra

Contact: [email protected]